Hvem er vi?

Tone Wehn Dybdahl

Daglig leder

Tone ble ferdigutdannet førskolelærer i 2003 ved HINT, Levanger. Hun har vært ansatt som pedagogisk leder i 10 år.Hun var ansatt som pedagogisk leder på Bygdøy i Oslo, Steinkjer kommune og Levanger.

Videre har hun 14 års erfaring fra eldreomsorg ved Breidablikktunet, som pleiemedhjelper, deltid og har også fungert som frivillig ved krisesenter.


Sissel Dybdahl

Sykepleier

Sissel ble ferdig utdannet sykepleier i 2000, ved HINT, Levanger. Hun har fram til 1. januar 2009 jobbet på Sykehuset Levanger, der hun ble ansatt i august 2000 ved medisinsk klinikk, hjerte/nyreavdeling. Hun jobber, i tillegg til firmaet, som sykepleier ved Norengros Ødegaard Engros AS, avdeling helse og blåresept. Har i tillegg erfaring fra eldreomsorg, jobbet som student/sykepleier ved Breidablikktunet fra 1997-2001. Har også tatt videreutdanning i Helse- og sosialinformatikk, ved HINT, Levanger, et IKT-studium for helsepersonell.

Grete Wehn Dybdahl

sykepleier

Grete Wehn Dybdahl er utdannet sykepleier fra 1986. Hun har 20 års erfaring fra Breidablikktunet. Har videreutdanning i Personal og ledelse ved HINT, har jobbet 1/2 år ved HINT, avdeling for Sykepleieutdanning og har jobbet som avdelings leder ved Breidablikktunet.

Birute Macijauskine

Renholder

Birute har jobbet i Innherred Omsorg i ca to år som vikar, hun er nå fast ansatt hos oss. Hun er 31 år, er gift og har en sønn. De bor på Ekne.