Hvem er vi?

Stine Dybdahl

Daglig leder/styremedlem

 

Stine er yngste datter av gründer Grete som nå er en del av Innherred Omsorg. Hun tok over som daglig leder i firmaet etter Grete's bortgang.

Hun er utdannet barnehagelærer, og har erfaring fra både barnehage samt ledererfaring fra butikkarbeid.

 

Silje Walberg

Omsorgsarbeider

 

Silje startet hos oss i mars 2022. Hun er utdannet barnehagelærer, og har erfaring fra jobb i barnehage. Hun har et brennende engasjement for barn og eldre.

Sissel Dybdahl

Sykepleier/styreleder

 

Sissel ble ferdig utdannet sykepleier i 2000, ved HINT, Levanger. Hun har fram til 1. januar 2009 jobbet på Sykehuset Levanger, der hun ble ansatt i august 2000 ved medisinsk klinikk, hjerte/nyreavdeling. Hun jobber nå, i tillegg til firmaet, som rådgiver i Helse Nord-trøndelag. Har i tillegg erfaring fra eldreomsorg, jobbet som student/sykepleier ved Breidablikktunet fra 1997-2001. Har også tatt videreutdanning i Helse- og sosialinformatikk, ved HINT, Levanger, et IKT-studium for helsepersonell.

Tone Wehn Dybdahl

Styremedlem

 

Tone ble ferdigutdannet førskolelærer i 2003 ved HINT, Levanger. Hun har vært ansatt som pedagogisk leder i 10 år.Hun var ansatt som pedagogisk leder på Bygdøy i Oslo, Steinkjer kommune og Levanger.

Videre har hun 14 års erfaring fra eldreomsorg ved Breidablikktunet, som pleiemedhjelper, deltid og har også fungert som frivillig ved krisesenter.

Grete Wehn Dybdahl

Gründer/Sykepleier

 

Grete Wehn Dybdahl var Innherred Omsorg's gründer. Hun hadde et brennende ønske om å hjelpe og å gi omsorg til eldre. Hun var utdannet sykepleier fra 1986, og hadde 20 års erfaring fra Breidablikktunet før hun startet Innherred Omsorg i 2007. Hun har videreutdanning i Personal og ledelse ved HINT, og jobbet 1/2 år ved HINT, avdeling for Sykepleieutdanning. Grete gikk av med pensjon i 2018, og var aktiv i firmaet og styret fram til hun døde brått fra oss 5. februar 2022. Vi tar med oss hennes giv og brennende engasjement videre, og skal videreføre firmaet i hennes ånd. Vi lyser fred over vår kjære gründer, 
Grete!