Hvem er vi?

Tone Wehn Dybdahl

Daglig leder

Tone ble ferdigutdannet førskolelærer i 2003 ved HINT, Levanger. Hun har vært ansatt som pedagogisk leder i 10 år.Hun var ansatt som pedagogisk leder på Bygdøy i Oslo, Steinkjer kommune og Levanger.

Videre har hun 14 års erfaring fra eldreomsorg ved Breidablikktunet, som pleiemedhjelper, deltid og har også fungert som frivillig ved krisesenter.


Sissel Dybdahl

Sykepleier/styreleder

Sissel ble ferdig utdannet sykepleier i 2000, ved HINT, Levanger. Hun har fram til 1. januar 2009 jobbet på Sykehuset Levanger, der hun ble ansatt i august 2000 ved medisinsk klinikk, hjerte/nyreavdeling. Hun jobber, i tillegg til firmaet, som sykepleier ved Norengros Ødegaard Engros AS, avdeling helse og blåresept. Har i tillegg erfaring fra eldreomsorg, jobbet som student/sykepleier ved Breidablikktunet fra 1997-2001. Har også tatt videreutdanning i Helse- og sosialinformatikk, ved HINT, Levanger, et IKT-studium for helsepersonell.

Grete Wehn Dybdahl

sykepleier

Grete Wehn Dybdahl er utdannet sykepleier fra 1986. Hun har 20 års erfaring fra Breidablikktunet. Har videreutdanning i Personal og ledelse ved HINT, har jobbet 1/2 år ved HINT, avdeling for Sykepleieutdanning og har jobbet som avdelings leder ved Breidablikktunet. Grete har gått av med pensjon i 2018, men er fortsatt medeier i firmaet og aktiv i styret.

Birute Macijauskine

Renholder

Birute har jobbet i Innherred Omsorg i ca 4 år som vikar, hun er nå fast ansatt hos oss. Hun er 33 år, er gift og har en sønn. De bor på Ekne.